Mac support, iPhone support & hemsidor

Vill du ha en partner för ett långsiktig sammarbete med nya idéer, väljer du oss!

Vilka är vi?

Bengt, som älskar att ge dig Mac support, support för iPhone / iPad och servrar i blandade nätverk. Ulrika hjälper dig utveckla din webbplats och din sociala närvaro på internet. Vi kommer att ge dig de verktyg och den kunskap du behöver för ditt företag, när vi utvecklar och designar hemsidor / webbplatser med hjälp av Joomla platformen, Facebookintegration, Google+, Twitter, internetstrategi, backupplösningar, mailserver lösningar och support hos dig.

Alla våra tjänster har som mål att göra det så enkelt och snabbt som möjligt för dig att komma igång. Du kan naturligtvis alltid själv ändra, uppdatera och publicera allt innehåll på alla hemsidor vi levererar.

Vi har arbetat med webbsidor och internet i 19 år, Joomla de senaste 8 åren, Mac, PC och server stöd i 21 år.

Joomla CMS - Vad är Joomla?

Joomla är...

ett publiceringsverktyg som kodats med öppen källkod. Vilket innebär, du kan se vad koden gör, inga dolda aktiviteter, inga licenskostnader, en ständig snabb utveckling av koden och en aktiv grupp utvecklare i hela världen (du kan alltid hitta en ny Joomla utvecklare). Du kan enkelt själv lägga till och ändra innehållet på din hemsida till ex. texter, bilder, dokument, filmer och förändra / uppdatera menyer. Du behöver inga extra programvaror för allt arbete gör du direkt i en webbläsare t.ex. Explorer, Firefox, Chrome eller Safari.

Information förändras nästan dagligen därför behöver du kunna uppdatera din hemsida själv! Nu!

Du kommer att
- sänka dina kostnader
- Tag kontrol över informationen själv
Du känner dina kunder bäst själv och vet vad de behöver.

Joomla är kodad för att SEO ska fungera bra i sökmotorer.

Bli oberoende!


Vill du veta mer?

Kontakta oss via +4670-789 09 02 eller hej[at]nobody.se